Skivbutiken för vinylälskare.

Om skivbörsen


Säljer, Byter & Köper
Fokus ligger på LP-skivor, men vi har även en hel del EP, Singlar, Maxi och en del CD. De flesta musikstilar finns representerade, rock, pop, hårdrock, jazz, blues, soul, funk, AOR, westcoast, fusion, reggae, filmmusik, 50-tal, 60-tal, ja ni fattar!

Skivbutik
Jag som driver och startade Enköpings Skivbörs är skivsamlare sedan 40 år tillbaka och jag har jobbat i musikbranschen i mer än 35 år. Det här är mitt kall, min passion och mitt liv.

Skivmässor
Vi närvarar också på en del skivmässor, främst på mässorna i Solnahallen i Stockholm. Men stående är också mässorna i Linköping och Nyköping med ibland också Norrköping, Gävle och Västerås. Löpande information om detta hittar ni på sociala medier och hemsidan.

Webbshop
Välkommen att botanisera i webbshopen, men här finns bara en bråkdel av mitt utbud. Kom in till butiken om du har vägarna förbi!

/Stefan Polzer

Har du skivor som du vill sälja?

Kom till butiken!

Jag har lång erfarenhet av LP-skivor och kan ärligt säga att mina bedömningar är schysta. Avgörande för värdering av skivor är i första hand skick och efterfrågan. För en värdering är det enklast om du kommer in till butiken på Kyrkogatan 10 med det som du vill sälja.

Hembesök

Jag kan även göra hembesök om du tycker det är enklare. Har du riktigt intressanta skivor så kan jag åka en bit. Skivor tas emot även utanför ordinarie öppettider. Slå en signal eller maila innan så vi kan komma överens om en tid. Telefon: 0703-555 030.

Discogs

Besök gärna vår shop på Discogs, här finns 1000-tals begagnade produkter.